تک فایل|فروشگاه فایل|مقاله,پروژه,گزارش کارآموزی,پاور پوینت

مقاله,پروژه,گزارش کارآموزی,پاور پوینت

تک فایل|فروشگاه فایل|مقاله,پروژه,گزارش کارآموزی,پاور پوینت

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

دانلود رام رسمی فول فارسی هواوی G750 T00

دفترچه سوالات استخدامی رشته مدیریت بانک تجارت

دفترچه سوالات استخدامی آموزش و پرورش

دفترچه سوالات استخدامی هنر آموز متالوژی آموزش و پرورش

پروژه

بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات

ترجمه مقاله تحقیق

ترجمه مقاله

فایل فلش فارسی g750-u10

دانلود فایل فلش هواوی huawei g750-t00 بیلد نامبر c00b259

دانلود فایل فلش فارسی huawei g750-u10

تحقیق درباره مهریه

تحقیق بررسی احکام فقهی و حقوقی مهریه

بررسی احکام فقهی و حقوقی مهریه

احکام فقهی و حقوقی مهر

پاورپوینت Shoulder Anatomy

دانلود پاورپوینت Shoulder Anatomy

دانلود پاورپوینت

Shoulder Anatomy

عوامل موثر بر افزایش انگیزه یادگیری زبان

تحقیق عوامل موثر در یادگیری زبان

ماشین حساب با برنامه ی mmb

ماشین حساب با mmb

فایل فلش هواوی huawei g750-t00 بیلد نامبر c00b265

فایل فلش فارسی g750-u10 با لینک مستقیم

دانلود فایل فلش رسمی هواوی g630 u00 با بیلد نامبر

مقاله اصول اخلاقی در رابطه با رادیولوژی

ترجمه مقاله اصول اخلاقی در رابطه با رادیولوژی

اصول اخلاقی در رابطه با رادیولوژی

مقاله اصول اخلاق پزشکی

شنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۳، ۰۵:۱۲ ب.ظ

۰

عنوان انگلیسی مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate
عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 17
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________

چکیده ترجمه:
هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف انرژی است.آزمایش پس از  طرح ریزی مرکب مرکزی(CCD) برنامه ریزی شده و با توجه به زمان فراوری(RT) و سرعت شفت همزن(as) به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است. متغیرهای تجربی اندازه گیری ویژگی ها و شکلات های بدون قالب ریزی شده را  در نظر گرفته است. مدل دوم داده ها را بررسی می کند. ضریب مصرف انرژی نیز مهم بوده و همچنین محتوای مقدار اهن و اندازه ذرات مهم است. بهینه سازی عبارتست از  به حداقل رساندن زمان فراوری با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمایش شرایط کار 70دور در دقیقه بوده و زمان فراوری 58دقیقه بوده است. شرایط مطلوب محاسبه شده توسط بهینه سازی به شرح زیر است.58دور در دقیقه و 38.5 دقیقه برای زمان فراوری. شرایط کاری جدید مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که خروجی109 کیلوگرم بر ساعت تا 156 کیلوگرم بر ساعت را داشته و 43%افزایش بهره وری  دیده می شود. تجربه و شواهد در شرایط بهینه سازی انجام شده برای اثبات نتایج بدست آمده انتظارات موجود را از متغیر وابسته تایید می کند.
کلیدواژه:شکلات،فراوری آسیاب میله ای،طراحی تجربی،بهینه سازی،تابع مطلوب
1-مقدمه:
براساس قانون فعلی اروپا Dir.200036/CE:UE2000) تهیه شکلات به عنوان یک محصول بدست امده از کاکائو و شکر است که شامل کمتر از 35% مواد جامد کاکائوی بوده و مقدار کمتر از 18%کره کاکائو و کمتر از 14%کاکائوی بدون چربی خشک می باشد. روش های سنتی شکلات گیری براساس مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده بوده و سپس انها توسط فرایند آسیاچرخشی خرد شده و کنچینگ و معتدل سازی انجام می شود. مهم تر از همه فرایند کنچینگ است که به منوظر حذف رطوبت و طعم نامطلوب می باشد. در حالی که با این فرایند شکلات بسایر دلپذیر می شود.

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
همکاری در فروش فایل میهن همکار